Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutord till en kärlek

Du ville mig sjunga
så vackert och glatt.
Men sorgen band tunga
och dagen var natt.

Du trodde mig vara
en annan än jag.
Jag vill förklara
min smärta till lag.

Du slutat att dela
min jämmer och brist.
Det var väl det hela?
Ja, så var det visst.

Det stora blev litet
i vår sista akt.
Det mesta blir slitet
när allting är sagt.




Bunden vers (Rim) av Erik L
Läst 377 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-01-23 19:06



Bookmark and Share


  annarebecca
tycker särskilt om de sista två meningarna, dystert och vemodigt
2012-02-08

  Maj-Lis VIP
Vackert skrivet
2012-01-24

  walborg
Elegant och vemodigt - fin text.
2012-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L