Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets puls

Rytmiskt jag följer
din kropps
din själs rörelser

harmoni
sexuell extas

laddat
explosivt

inre lugn
längtan

jag är här
när du vill

kom min älskling
låt oss njuta

vara i nuet

orgasmisk hänförelse
i kropp som själ och ande

nektar för
min själ

liv
everlasting.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 156 gånger
Publicerad 2012-01-23 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e