Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur känns det när man somnar?

Jag försökt genom åren

men inte lyckats nå den

känslan just innan sömnen

släcker mitt medvetande

Ligger vaken och väntar

kan inte somna ...

så plötsligt är det morgon

Aldrig får jag veta hur

det känns just innan

Kanske får jag veta

hur det känns

när jag somnat

för sista gången.

 




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-23 22:57



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Att somna är en mycket vacker känsla. Det är som känslan av att falla. Faller gör man genom en drömliknande rymd och man hamnar i drömmarnas land, på gott och ont. Det är inte ett farligt fall. Nej, det är allt ett varligt fall. Som fullt av kärlek till friden. Som fullt av tillförlitlighet till den sovande tiden.
2012-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP