Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev utmanad att skriva till vän idag på henens namnsdag.


Till vännen Freya på hennes namnsdag


Freja i fjäderhamn
idag är dagen
då vi ärar ditt namn

Mytens Freja lånade Loke sin fjäderdräkt
Mytens Freja lockade till illdåd och stordåd
Och du lånar min själ flygförmåga
Du lockar, inspirerar, utmanar
Drar ord ur mig till datorns skärm

Du sa: "-Dikta mig till, dagen bär mitt namn"
jag säger:"-Dikta är lögn, men lugn, lugn.
Här får du ord att bära nära din barm.
Ord att lyssna till, som dränker världens
oljud, storm och larm.
Freja, flyg. Fly din oro iklädd fjäderhamn"




Fri vers av Shininkagemusha
Läst 583 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-23 23:03



Bookmark and Share


  Doptera
Stiligt!
2012-04-09

  objekt3
höviskt! Vavava? ;)
2012-01-24

  prinscess VIP
fint
2012-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Shininkagemusha
Shininkagemusha