Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att skuldkänslor kan tära så.....en djup klagan...


Skuld

Förtär

fördunklar

sprider demoner

förvägrar liv!

Ilskan är vårt
enda hopp!

att driva ut
skulden som
vågor

och succesivt
öppna de egna
gränserna

släppa på kontrollen!

Jag ser ett leende
skymta

kan det vara mitt
eget?

eller en not
ett stycke musik

Jag känner harmonin
en lockelse

att lägga skulden
bakom mig

stänga hårt

för gott!




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 369 gånger
Publicerad 2006-01-22 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg