Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framstupa snöängel

Skidåkning över ett hygge

med översnöade stubbar

är inget för gamla gubbar

När vänsterskidan tog helt stopp

flög ändå min tunga kropp

med fart utför backen

Ont i axel, knä och tå

glad ändå

att jag klarat nacken.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-24 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP