Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får träden att vaja

Vinden tar i
får träden - vaja.
Utanför blåser,
viner,
ilar - vindens kalla kårar.
Tårar fälls,
hälls i bägaren - "tårar".
Kårar av iskall vind
utanför,
rör om i inre rum.
Stum av förväntan,
längtan,
vinden tar i
får träden - vaja,
svaja.




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-25 11:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skrivet
2012-01-25

  Eva Langrath VIP
Finurlig skulle det förstås stå
2012-01-25

  Eva Langrath VIP
Finulrig liten text om inre och yttre storm
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77