Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beskrivelsen av livet

Livet kan beskrivas som tusentals vägar.

Ibland blir det stopp för oss,
ibland stoppar vi andra.

Ibland korsas våra vägar som flyter ihop,
vi går igenom allt tillsammans,
tills en korsning skiljer oss för att sedan återförena oss igen.

Döden är oundviklig precis som smärta och kärlek.

Varje människa har sina brister precis som vägens hål och skump.
Det är bara till att acceptera.


Tusen vägar,

tusen beslut.

Alla beroende av varann.
Allt ändras utan varann.




Fri vers av Konstanzia
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-25 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konstanzia
Konstanzia