Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man springer om varandra hela tiden...


Vindarnas charm

du kom

som du gick

en virvelvind genom dörren

utan att säga hej
eller äns adjö

bråttom bråttom

såg bara en kontur av din ljuva skepnad
men inte mer

du ville säkert mera
jag ville resterande

men inte kunde




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 131 gånger
Publicerad 2012-01-25 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman