Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen då vi inte längre vet

De som en gång som började som en prick som senare blir en punkt
en punkt som blir till en cirkel med linjer.
Linjer som man följer ibland spårar det ur och vissa slänger sig ur och blir något utanför, andra vägrar ge sig fortsätter även om man misslyckas.
De kan tyckas att om man har kommit ur ska gör en ny prick och bara börja om. Men vad händer när vi inte kan gör annat än prickar här i världen men aldrig lyckas färg lägga den till en stor fin cirkel som ska likna sin egna planet.
Ska man bara fortsätta?
Eller ska man börja göra tapeter som man inte vet något om.
Hur ska man bli sedd med bara prickar över allt och som aldrig får samma betydande som en stor planet?
Ska man bara fortsätta med prickarna som ingen ser och vara osynlig?




Fri vers av JesperutanH
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-25 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JesperutanH
JesperutanH