Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåtelse(1)

-Jaha
och var är ni på väg?

-Vi ska flytta in

-Det måste vara något fel

-Nä vi har pappren här

(tittar på pappren)

-Vad fan är det ni
lever ni?

-Jupp
nu har vi sonat vårt straff
och ska flytta in här

Men vi har inte förlåtit er

Må så vara men Gud har





Fri vers av Ali D VIP
Läst 229 gånger
Publicerad 2012-05-23 06:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP