Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
unessa kannat mua unissa kannan sua


Tuuditan sua hiljaa..


Nuku paras ystävä
nuku untas somaa
ota minut omakses
unihiekan lomaan

Tuuditan sua hiljaa
olet rakas viljaa
Sulle laulan
sulle kerron
sydämeni salat




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 179 gånger
Publicerad 2012-01-25 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP