Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är lustigt att du kan neka sjukhusbehandlingar som gäller dig själv men om de vill droga ner dig accepteras inte ett NEJ det är jag förbannad över...


jag gapar för en gångs skull..

Samhället är så sjuk att den
som talar en annorlunda sanning måste drogas ner.

De penningsjuka bestämmer diagnoser

På akuten jag hamnade i våras i fjol,
var sköterskorna så rädda för verkligheten
att de hade drogat ner sig.
Varför tog polisen mig och inte dom,
jo...jag ville inte ha lugnande,
jag var lugn,
hade bara gallstensanfall,
det gör faktiskt ont
även om man äter neuroleptika..

Nekelsen har inga gränser.


Rädslan smittar.


Sanningen finns i var och en själv
den dagen man är redo att möta den.

Till det behövs varken sjukvård,
kyrka eller samhälle..bara vilja.


Det tar minst ett halvår för neuroleptikan
att gå ut ur kroppen,när man slutat...

Jag fick svåra tvångsrörelser av den första neuroleptikan,
det höll på några månader... lite otrevligt kan jag
berätta...hacka tänderna, känns som man sprängs innifrån,
fotleden böjdes i sin egen takt bestämd... jag körde bil
och fick ångest...jag sjöng Pippi Långstrump
i bilen från Bjästa till Övik för att hålla mig lugn...


Det är svårt att glömma vissa saker trots 14 elbehandlingar...

Jag är faktiskt glad över elbehandlingen...
minnet är dåligt,,,det är det...men det har blivit bättre..
antalet av behandlingar hade kanske kunnat vara mindre,
det bestämde jag själv..men då ville jag ännu dö...


Öl och neuroleptika spelar i samma serie....
Öl (utan alkohol, med livets vatten dvs kiss
eller alternativt ingefära)är medicin, som renar din kropp..
Neuroleptika är stark drog, som stoppar
den bearbetningen du har kommit i gång med.







Fri vers av Pirjo VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-25 22:56



Bookmark and Share


  Minkki VIP
"den dagen man är redo att möta den" en jätteviktig rad! Man blir inte mer redo om man drogas till likgiltighet och balsamerade känslor. Svårt då att se sig själv i ögonen... Bra att du gapar, Pirjo, så det blev en text. Tack för den!
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP