Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina änglar




Änglar är de knappt hörbara
viskningarna och de tysta stegen
över själens tunnaste marker




Fri vers av Rachel Roth
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-01-23 12:27



Bookmark and Share


  noname_realmind
Oj så vackert! Tackar och njuter. (:
2006-01-24

  Per Rydberg
Du skriver då med änglars andedräkt - eteriskt - svävande sprött!!!
2006-01-23

    Mejja
Så nätt , tyst och tassande - tar sig denna in i hjärtat.
2006-01-23

  mariann
Ömtåliga vackra sveper raderna fram.
2006-01-23

  himlens hemlighet VIP
får mig att vilja stanna upp även när jag går på bomull...för att kunna höra dem...mjukt och vackert...
2006-01-23

  Lola
Så. Vackert.
Stillsamt....
...ja, det är klart att det är så änglar är.
Jag beundrar hur du på endast tre rader får in all denna känsla och hur du hittar den perfekta ordkombinationen för att väva ihop detta fantastiskt vackra lilla stycke.
Jag applåderar i förundran och respekt.
Jag läser den om och om igen. Vilken pärla! Klar favorit.
2006-01-23

  Markattan
Du målar upp en vacker bild med dessa tre stämningssfulla rader.
2006-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth