Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Än mer än dubbelliv

Din blick vill veta
vill kunna känna

Men gråten stannar under ögonlocken

Du lägger armarna om
för att tränga bort min kyla

men det enda som kan värma
är orden
ifrån en annan \"du\"

Mina tankar svävar till dig
och jag är bortom allt annat


Alla \"vet\" vem jag tänker på.

Ja, oj, vad alla vet
precis vem, vad och hur jag är

Men jag låter dem tro
så jag kan fortsätta drömma
slippa tvingas glömma
som alla tycker jag borde

Varje liten detalj av mitt liv
jag delat med mig om
Har snabbt kommit tillbaka
som glassplitter i mitt öga


Tusen famnar kan omfamna mig
utan att kunna mäta sig
med värmen som jag får av dig
utan hjälp från dina händer










Jag berörs endast inuti
men kan ta så mycket mer...





.




Fri vers av Skalet
Läst 269 gånger
Publicerad 2006-01-22 16:19



Bookmark and Share


    Tow doll
fint skriven, känner dina känslor.
2006-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Skalet
Skalet