Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ögonblick finns kvar länge


Jag har glömt
hur dina läppar nästan rör vid mina

jag har förnekat
min lust

jag har längtat
efter tusen eldar i min kropp

jag har känt
din värme mot min

dagdrömt
nattdrömt
frågat
trånat

nu
har jag funnit svaret
och tiden för oss
att kärleksvandra
i varandra

Njutningen är kort men evig







Fri vers av Gigi
Läst 239 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-26 16:58



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
kärleksvandra i varandra, kan det uttryckas vackrare
2016-01-13

    lory
njutbart
2012-02-02

  Minkki VIP
vacker vandring
2012-01-30

    ej medlem längre
Att läsa din fina text är en njutning.
2012-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi