Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam och fri

Glad att jag just nu inte faller
Fastnar i samma hål
vaknar i samma vrål
Tristess greppar inte mina vrister
Ingen påpekar alla mina brister.
Inte här , inte nu, inte något "jag och du"
Jävligt glad att vara ensam och fri
för vad vissnar när jag blir vi?
Jag tassar inte på några rädda tår
för ingen kan tala om vad jag ska göra eller inte får.
Jävligt glad att vara ensam och fri
Men vad händer när jag inte kan låta bli?




Fri vers av Katharina BR
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-26 18:09



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
även ingåendes i ett förhållande bör du vara helt fri att verka, lusta, må, hur du vill

ingen tristess, inga bristespåpekningar, och absolut ingen vissning

utan klar utblomning

så bör det va.
2012-01-26

  La Magnólia VIP
Berörande tankar! "Glad att vara ensam och fri" .. "Men vad händer om jag inte kan låta bli?" ... Ja, allt .. varje del av livet har både positiva och negativa effekter .. samtidigt som det mesta blir vad man gör det till ... Fint skriftat!
2012-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Katharina BR
Katharina BR