Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alt er relativt

Jeg ved ikke rigtigt hvad jeg skal sige?

Jeg er ansat på en psykiatrisk afdeling
og du er en som jeg,
selvom du er patient på samme afdeling

Vi ved ikke bedre, vi to...............

Vi må lære at leve................
Alt er relativt.................




Fri vers av Luciann Khan
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-26 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luciann Khan
Luciann Khan