Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick (ledare)...

 

I morgon väljes Stefan Löfven
till sossarnas nya lagkapten.
Stor solidaritet,
alla önskar sig det,
och en ledare med ett starkt sken.

 

(c) tk.




Bunden vers (Limerick) av thyra
Läst 259 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-27 01:17



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
T rogna väljare nu hoppas
H elt visst och tron knoppas...
Y pperligt VU tittat
R ätt skatt tydligen hittat
A tt då skall väl laget toppas...
2012-01-27

    ej medlem längre
Utmaningen extra stor denna gång, må han få det stöd han behöver!
2012-01-27

  Lars Hedlin
Hoppas på framgång denna gång!
2012-01-27
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra