Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

insikten.

Jag tänkte på det
att
jag behöver mer ensamhet
än
jag insett tidigare.
Det räcker att träffa vännerna
i skolan
Jag har varken behov eller ork
att träffa någon efter skolan.
Jag vill vara för mig
själv
sån är jag.




Fri vers av BitterFittan
Läst 353 gånger
Publicerad 2012-01-27 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BitterFittan
BitterFittan