Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kämpar för er när jag inte kan kämpa för mej själv/ om jag ramlar ner till botten klättrar jag upp av er eld/ så jag tänker (fight for you)


Fight 4 U

tjockare än vatten pulserar det genom mitt hjärta/
lockande är skratten förenade ler dom i smärtan/
tappa inte hoppet om mej, gör så gott jag kan/
facklan brinner håller om er, hör mitt hopp e varmt/

mitt familjeträd rötter når långt under jorden/
kronan lyser stolt chockar som alla under borde/
det tog en stund men tro mej nya tider nalkas/
känner törsten att få känna hur det dyra vinet smakar/

glöm ej tacksamhet till livet sa min mor till mej/
men finner aktsamhet och tvivel kvar i tomheten/
när längtan att leva växer tappar jag tålamodet/
men jag tror jag fixar detta hoppas ni vågar tro mej/

i mörkret strålar solen mina bröder o systrar/
ni låter mej smaka brödet av lycka/
tomrummet fylls av er småsyskon framtidshoppen/
och lugnets kärlek av Mor & Far som gör allting soft sen/

som ett fantastiskt månsken som lyser upp mitt mörker/
balansen ni ger när ni alltid lyfter upp mej/
älskar alla er så det ryser i kroppen av glädjetåren/
det hoppas jag ni vet, känn min uppskattning i låten/



vers2:
det sägs att äpplet inte faller långt från trädet/
mitt arv är både bra och dåligt inte sånt som kväver/
finns ju dom som kräver att man ska gå i samma fotspår/
men jag har alltid gått min egen väg kammat mothårs/

min gamla skolgång var inte mycket att hurra för/
var inte intresserad så trist jag skulle kunna dö/
men nu på äldre dar är det kul att lära sej/
en nyfikenhet som jag tror jag ärvt av dej/

ni har alltid älskat mej fast jag betett mej som skit/
handlat mat när jag vart pank av dålig ekonomi/
alltid funnits vid min sida när jag klantat till det/
eller vart i dåligt skick, så klart jag minns det/

utan er hade jag nog inte överlevt/
nu ser jag klart men förr var jag en blind som försökte se/
kan nu andas ut för jag mår äntligen bra/
familjens låga brinner och värmen är kvar/

känns underbart ja jag vore vilsen utan er/
men så länge jag har familjen har jag anledning att le/
kämpar för er när jag inte kan kämpa för mej själv/
om jag ramlar ner till botten klättrar jag upp av er eld/

så jag tänker (fight for you)




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 423 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-27 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl