Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vi är fiender! ja nu är vi fiender


Backstabers!

vi är fiender! ja nu är vi fiender/
du högg mej i ryggen jävla råtta brinn i elden/
som jag spottar på dej skrattar åt dina krossade knäskålar/
spottar på dej med en loska vah ska du gråta?!/

du är en vandrande jävla fuck up, slaktdags!/
mina rader hugger dej i tusen delar fatta!/
du har spelat ditt sista kort så jag fryser ut dej/
jag litade på dej men du sket bah i det/

såg dej som en bror men nu kan du gå och dö/
jävla blodsugare parasit du kommer få spö!/
du visade inte ens ånger din tönt! blir glad om du dör!/
den dagen ska firas för du svikt alla som brytt sej/

jävla kompistjuv! hoppas dom låser in dej och slänger nyckeln/
för den skabbiga jycken som bara tar och aldrig ger/
jag säger bara en sak, aldrig mer!/
du är död för mej ja det är så det faktiskt är!/


ref:
Backstabers! Close them out to get back at them/
Be cold as ice to those ratfaggots! role the dice/
He choice to die that tragic hope he cries/
You was a swine to my girl its no fucking lie/

You burned your last bridge now you fake ass coward/
My rage is power make you shake in the shower late this hour/
Not longer my brother you going to get slaughter/
for what you did to my loving future babies mother/



vers2
det visades att visan var vis skiten är real/
Pites elit skiner på beats detta blir juh unikt/
då mångas lojalitet ger en känsla av att bita i is/
ilande stil håller er borta jävla fittiga svin!/

backstabers ska få äran att ligga i sin skit!/
håller mina boys om ryggen är det krig så är det krig!/
jag tar en kula för mitt lag hörde du vad jag sa/
Di Black Lion of Zion, buga ditt as!/

för Piteåstads legender skapar bränder hatar bängen/
och bryr sej inte ett skit om vad dom som pratar säger/
det är typ lika troligt som om Promoe skulle raka skägget/
we flow dope som gatans färger i Piteå graffart på rälsen/

samma känsla som när vintern tinar och det blir vår/
realness to the bone när vi greppar vår mikrofon/
erat skepp klarar ej denna våg vi göre fett så komihåg/
Baron fuckin Namgah håller strypgreppet låst!/

realness! we bully the bullies!




Fri vers (Fri form) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-14 09:30



Bookmark and Share


  Månfare VIP
Tungt, i påminner lite om Joel K- Jag är JK
2023-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl