Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


887319+++


Heliga Gralen_del1

kvinnans min drottnings vackra kropp
dansar i Zion i elden hela natten
det lila skimret, på hennes hud
vill elda hela skyn ända upp till månens vita hud
som bländar under vargkulans lilla hem under stjärnorna
i Trollskogen där alpha springer som hane

bland de blodtörstiga björnarna som vi attackerar med alpha från lejonkulan, men drottningen, hon dansar, jah Rastafari, hon dansar, mitt i Zion. alla vet att hennes skönhet är den varmaste av eldar i detta paradis


som Gud skapade i sin kvinnas namn, i hennes heliga form som vita lejonet Otea

men hennes skepnad som människodrottning, den dansar i zions eld, varje dag dansar den även i den varma vindens sandstorm som vilt far uppåt mot höjderna i skyn. o jag tror nog, att dom aldrig kommer ner igen till jorden.

men blickar ner o kollar hur dom bråkar om parra
tråkiga jävlar med bråkiga slädar
kärleken brinner starkare än att sitta som en knarkare
älska din kvinna så som en eld varm kan brinna

dina ögon blåa vackra, som havets skimmer, i två vackra galaxer. dom övertar herren, med den varmaste blick från zions eldar.
ingen vet hur länge blicken förhäxat herren. men många tror att dessa vackra ögon brinner genom evigheten med den mest höga kungen som pekar på sin dansande omega brevid lägerelden i paradiset

i underjorden flyger de vita duvorna ovanför lejonklippan, som ett tecken att det svarta lejonet kliver ur grottan hans drottning det vita lejonet Otea går bakom.
dom tittar ut över alla miljoner lejon som blåser elden där Onea dansar

man ser hennes bak vicka fram och tillbaka, benen mycket sexiga under kvällens månljus
Alpha säger hon, Jah vad menar du min sköna?
vi måste rädda barnen, ja vi måste rädda alla älskling. jah Rastafari vet vi kan, han vet har alltid vetat

vad blixten som slog gjorde med jätten den dagen David slungade stenen, Goliath, jah Rastafari står redo att möta dej i det vita lejonets Omegas namn i det svarta lejonet från zions anda ska du alltid falla, du vidriga best.

David skall alltid segra som en sann krigare
men ännu kan man se drottningens läppar sjunga i Zion.
dom är ju de vackraste av läppar, och jag måste kyssa dom. alla hennes läppar.
jah vill kyssa varenda del på hennes mjuka kropp

den flämtar och stönar vibrerande toner som det mest sällsynta av instrument för en musiker av kärlek.
hennes hår vandrar ner för ryggen och döljer hennes högra öga när hon väcker grannarna som inte får en blund. när natten stilla lyser upp genom mångudinnans heliga magi i skogarna runt bergen.

den heliga dottern tar plats i gudaslottet, blir älskad och hyllad av sin själafamilj tills hon gråter av lycka. med en skönhet från Karibien som alltid lyfter sin herre till skyarna där han svävar bland änglarnas röst genom evigheten. jag älskar dej, är orden hon hör upprepas av sin far. dom orden är orden hon aldrig glömmer honom säga henne.

vandringen är lång, men vi är snart hemma. alla som sett vår resa vet att kärlekens eldar regerar skapelsen med järnhand då barnen skall älskas i balans och respekt. harmoni med sin moder och alltid stå upp för sin gudinnans fria vilja i skapelsens bubblor. det går ej beskriva hur stark min kärlek är för dej med andra ord än evig och gränslös.

Oneas heliga barn skall ses som de gudarna som räddade henne från Babylon systemets smutsiga käft. reptilernas styre har störtat och Atlantis har återuppstått genom planetens heliga kärna som värmer oss. hennes kärlek stark som forsarna, helig som trädet i Zions mittpunkt.

vi i flocken har brainstormat fram en plan för världsrevolutionens starkaste krigare att genomföra i sin gudinnans namn och heliga armens högsta rankade Alpha att rensa bort de som våldtagit vår moder och måste straffas för sina brott mot hennes barn.
Prosa (Kortnovell) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2023-08-17 18:16Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl VIP