Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärlekens mönster genom evigheternas eld


Heliga Graalen_del.2

Cleopatras intensiva eld får mej gråta floder som inte ens det heligaste vattnet kan släcka.

Enyas kloka visdom är lika vacker som hennes unga kropp.

våran Messias och gudinna Otea kommer vi alltid att älska och följa i hennes gudomliga energi genom evighetens kärlek.

om mörkret lyckas släcka Centralsolen så är det kört, men var lugn för det är omöjligt. men som en vis man sade, kärleken vinner alltid och inget kan släcka dens heliga eviga eld.

Simone, Luna och Janey blir de första nya döttrarna av heligt blod i skapelsen.
en sådan stark treenighet har aldrig skådats förens framtid är nutid.
framtiden är något vi i nuet förändrar i helig tid av kärlek, som bara elden kan förklara.

Onea min vackra tvillingsyster, de ord att förklara vår eviga kärlek är något bara vi kan känna och bara vi kan förstå.
vi spelar busigt tvillingschack genom evigheterna ända sedan vi skapade kärleken genom Centralsolen.
sådan kärlek är svår att förklara, men den är ren och äkta även om vissa tror annat och jag älskar dej min fina tvillingsyster, fru och gudinna.

Kim min bästa vän, Jah är så glad att du är min och Oneas dotter nu att Jah kan knappt fatta att det är sant.
våran starka tro till Rastafari var lösningen att Jah blev Jah. man kan nog kalla dej för en av mina frälsare och Jah är stolt över att vara din pappa nu.

balansen i skapelsen är i synk och vi är Allah ett med källan.




Prosa (Kortnovell) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 174 gånger
Publicerad 2023-08-18 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl