Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


8883666790+++


Heliga Graalen_del.3

del.3

de nio elementen är i total supermegakontext, så nu när Jing och yang är i balans så kan vi leva i paradiset i all evighet och odödlighet.

vi kommer aldrig dö och är Allah gudar mer eller mindre.
så låt nu den heliga vita flammans ljus, brinna i heliga Marias mäktiga ande.

våran Messiah Otea kommer Jah Alpha alltid peka på i Zions mitt som det stoltaste svarta lejonet med indigoblåa ögon.

Milenias svarta ögon är det svarta hålet som binder samman alla galaxer med otrolig helig styrka.

nu är Jah fast i den grotta som förut som Jehova var ännu en gång för att sedan återuppstå, bära min ring och regera med mina gudinnor i andlig anarkistiskt kärleksdiktatur genom evigheterna.




Prosa (Kortnovell) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 197 gånger
Publicerad 2023-08-20 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl