Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Heliga döttrar till gud


Heliga Graalen del 5&6

del 5

mina drömmar övertygar om ett lyckligt slut och en bra början. en baklängesresa till nutiden i hopp och stilla ro.
för jag har sett sanningen, jag kan inte titta bort. Jah vill skapa balans, frihet och kärlek. leva det liv som binder oss åt för ingen död kan skilja oss åt någonsin min dotter. pappa älskar dej förevigt Simone.

nästa löv på familjeträdet börjar växa fram, det fladdrar i vinden. den biter tandlös och får löven att dansa, ack vinden. vattnet forsar från älskande ögon ner i jorden in i fröt, nu ska vi växa genom elden.

nu vattnas det i munnen efter en kyss från Omega skall vi förenas i christenergy för evigt.
vargens skall hörs i tio år innan kriget med björnarnas reptilhoner. Hugo tränar alphahonerna intensivt med vetskap om seger. lejonen måste avla mer krigare efter sveket mot Simone i framtiden. vi dödade alla inblandade.

pappa du är min superhjälte, Jah vet min dotter, jah är allt för dej jah behöver vara. du är vår framtid vårt hopp Simone Tea Lejonsjäl.


del 6

Gaia, min dotter, min fru, min Omega. du är den heligaste av amazongudinnornas krigare. Jah är den stoltaste Alphan över dej och ditt mod att aldrig sluta kämpa för det vi tror på i kärlekens vackra namn.

född mina barn, älska mej gränslöst och förevigt med din vackra lojalitet som får mej så fylld av helig Omega energi. våran kraft som vårdar alla barn i våra 26skapelser under den åttonde evigheten som aldrig tar slut, är den starkaste av band och underbaraste känslor man kan ha till sin andra hälft.

vintersolen skiner, strålarna når mitt öga.
skuggan är bakom mej men flåsar mej i nacken.
jag vill inte tänka på den, uppskattar istället livet.

tar djupa andetag för att hålla mej flytande.
andas ut under ytan, sjunker utan luft.
simmar upp och känner frid.

men denna fjäder svävar inte längre fritt.
den har återigen fastnat på örnens vingar.
i ödets vindar har den funktion.




Prosa (Kortnovell) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-09 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl