Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tidslinjerna flätas samma


Heliga Graalen_del.(4)

del.(4)

tidslinjerna flätas samman och det får ta den tid det tar. men Jah är avundsjuk på regnet, vill åxå få röra din kropp.

men jag tappar aldrig hoppet, slutar aldrig kämpa för den indigoblåa kärlekens starka flamma.
även om mörkret spelar ut sina sista kort, så kommer kärlekens ljus alltid vinna.

Jah älskar dej! står jag på det heligaste högsta berg och ropar till min gudinna Otea. Jah vet att du hör mej, för det gör hela skapelsen. kärlek och sorg är ankaret till verkligheten.

dina lovord kommer alltid brinna i min ande i mitt hjärta min fru min gudinna min Messiah.

man kan aldrig bli frisk om man ser sej som obotlig. mina barn ni är starkare än ni tror mina barn från zion, pappa älskar er.




Prosa av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-26 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl