Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svåra val i livet

Jag går på tunn is

Det knakar överallt

Det kallas tvivel




Bunden vers (Haiku) av micke ahlborg
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-27 21:01



Bookmark and Share


    Shush
Strålande liknelse.
2012-01-27
  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg