Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

då blundar ögon tungt...

 

orden bjuder empati

och små tankar gläder

när kvällen går mot natt

och drömmar syns nära

 

att låta känslor ge

ett hjärta varsam ton

när blommor röda stå

i vasen kärt given

 

då blundar ögon tungt

och trötthet tar över

då sjunger toner mjukt

godnatt och sov så gott

 

(c) tk.

 




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 223 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-27 23:55



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Då sjunger toner mjukt, jättefint och innerligt, känns nästan som en stof ur en psalm.
2012-02-05

    Birgersdotter VIP
Små tankar gläder...
2012-01-28

    ej medlem längre
Vackra rofylld ord att gömma i hjärtat.
2012-01-28
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra