Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

There is love and there is LOVE

Dåtid, nutid och i all framtid.
Mitt hjärta, min själ och mitt sinne
Du, jag och vi

ILY= I Love You

Jag Älskar Dig

Alltid tre..

Jag lovade dig att alltid finnas vid din sida.
Jag finns här.

Ödet eller något annat. Alla människor kallar det olika.

Några månader kändes som en livstid.
Själsfränder eller en djupare koppling
Mina ord och dina ord var alltid samma.
Du visste vad jag tänkte innan jag ens visste själv.

Jag vet och du vet.
Det går inte att förklara.
Du har mitt hjärta i all evighet.

Jag Älskar dig som man bara kan älska en. Jag älskar dig som det är det naturligaste jag någonsin gjort.

Men sen finns det en annan kärlek, som jag älskar annorlunda.
Du är den jag inte kan leva utan, han är den jag vill leva med.
Du är LOVE och han är love.

För mig finns det en skillnad.

Alltid tre..




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-28 04:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP