Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om en fader som förlorat sin dotter i början av 1800-talet.


Min dotter

Jag har en sak att berätta.
Min dotter lämnade mig igår.
Kvar är jag på denna grymma jord.
Gud! Varför lämnade du mig?
Hon som var lika vacker som en örtagård.
Hon var sin mor upp i dagen,
men nu vilar hon i graven

Tack för ert stöd,
låt inte detta bli min död




Fri vers av Den_döda_poeten
Läst 877 gånger
Publicerad 2006-01-22 19:54



Bookmark and Share


  Josse
än en gång underbart.
2006-01-24

  vintervila
den var fin. fastnade för något speciellt i den, vet inte riktigt vad.
2006-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Den_döda_poeten
Den_döda_poeten