Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
......


Croaton

Born in sin, come on in. Born in lust, turn to dust. Born in vice, say it twice




Fri vers av Den_döda_poeten
Läst 379 gånger
Publicerad 2006-08-23 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den_döda_poeten
Den_döda_poeten