Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om spöken.


Dom andra

Dom andra
De stirrar,
de träffar,
de dödar.

Dom andra
De frågar,
de önskar,
de dödar.

Dom andra
De hoppar,
de gosar,
de dödar.

Men dom andra,
ser saker ingen annan ser.
De kan vandra,
men kommer bara ner.




Fri vers av Den_döda_poeten
Läst 414 gånger
Publicerad 2006-06-02 22:49



Bookmark and Share


  stefan.g
Intressant, den ger tankar och får en till att backa. Kanske för att hitta nåt mer i budskapet. Finna nåt mer..För den ger tankar...Bra skriven dikt!
2006-08-01

    syster pion
nämen titta, duktiga max är tillbaka ;D
2006-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Den_döda_poeten
Den_döda_poeten