Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


I tried to be perfect

If you believe it’s in my soul,
I’d say all the words that I know,
Just to see if they would it show,
That I\'m trying to let you know,
That I’m better off on my own




Fri vers av Den_döda_poeten
Läst 547 gånger
Publicerad 2006-03-16 21:47



Bookmark and Share


    syster pion
duttiiiiii :) nu blir jag avundsjuk, vill också kunna sånthäraaa! är det bara för att du är joker number one hitmusic only? :O
2006-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Den_döda_poeten
Den_döda_poeten