Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till Hjalmar Söderberg och slutscenen i hans synnerligen läsvärda roman "Martin Bircks ungdom".


Månskensnattspassion

Trapphuset var kallt
deras hjärtan varma

när läpparna möttes
i måndisets ljus

De ville inte sova
i en vinternatt sen

när nysnön blott röjde
deras fotspår nedanför

Två själar i natten
som fångat varandra

två älskande själar
som blundade och såg

två älskande unga
i en månskensnattspassion











Fri vers av Roger L Svensson
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-28 16:54



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
fint :)
2012-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Roger L Svensson
Roger L Svensson