Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort


Distansförhållande

Oavsett situation, oavsett avstånd.
Så länge de känner, växer den.
De kärleksfulla, och kärleken.




Fri vers (Fri form) av Tenshinhan
Läst 466 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-28 21:32



Bookmark and Share


    sqaniagirl
Vill säga att denna dikt är riktigt bra. Är själv i ett sådant förhållande.
2012-01-28

    sqaniagirl
Vill säga att denna dikt är riktigt bra. Är själv i ett sådant förhållande, trots det känns ibland så måste dessa ord ligga nära till hands.
2012-01-28

    Thefritzler
kort men toppen! :)
2012-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Tenshinhan
Tenshinhan