Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mammas porträtt

Jag dammar min mammas porträtt

Det händer inte alltid när jag städar

men ibland minns jag henne lite extra

Hon var så ung och vacker på kortet

Ett år senare när hon nyss fyllt 18 år

födde hon mig

Då började hennes prövningar

men vi älskade varandra

så länge hon levde.




Prosa av Lars Svedin VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-28 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP