Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ny värld

När doften av dina lögner snart lagt sig

och luften renats omkring mig

existerar en nyansrik förnyad värld

framför mig...


En främmande verklighet

där kunskapstörstande längtan nu får blomstra

där döda förmågor sakta vaknar till liv igen

åter igen...



Själen fylls på med ny kunskap om livet

själen får ett liv

livet får en mening

meningen med livet

sökandes efter alla svar...




Fri vers av Sokrates
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-29 02:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sokrates
Sokrates