Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..du får så mycket kärlek du orkar bära...


Vet du..


Vet ni vad en vitukan är ?

Inte jag heller,,,men jag tror

att det är en viss människa i mitt liv..

en franciskanmunk

rosa med strössel på

en vitaminmunk..


en slags "pappa"...

de har sagt så

att det skulle vara en pingvin

jag trodde skata...

men en präst...hm...

svart på vitt


"hund, katt eller kanindotter"







Fri vers av Pirjo VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-29 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP