Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har inte skrivit på länge. Har varken haft tid eller inspiration. Nu kom det lite. Tack.


Finkammade miss Right

Jag har
finkammat

vartenda hak

Skapat frisyrer
som skulle göra
världens främsta
frisörer

avundsjuka

men till en början
hittade jag bara
loppor

Ville knyta flätor
träffade bara flator

Letade både
länge och väl

så plötsligt

hittade jag dig

Det kändes ironiskt
att miss Left
skulle vara


miss Right




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 438 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-30 00:45



Bookmark and Share


  RosieLoveHeart
Härligt att läsa dig igen , härlig text med ett tydligt budskap
2012-03-05

  Minkki VIP
gillar din pun
2012-01-30

  Ninananonia VIP
Gillar denna :)
2012-01-30

    lory
fint
2012-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden