Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokjävel

Du läser mig
som en öppen bok

Det känns för jävligt


Jag river ut mina sidor
sliter i mina pärmar
försöker svälja
mina ord

medan jag
undrar
om jag kan

förlägga min förläggare






Jag förbannar dagen


då jag gick i tryck




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 448 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-01-30 01:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ord som säger mycket...
2012-02-03

  Per Blomqvist
Tycker sista två raderna är en snygg stand alone?
2012-01-31

  LenaJohansson VIP
mkt bra
2012-01-31

    lory
jävligt bra..ler...fint
2012-01-31

  Minkki VIP
smal sak att förlägga en förläggare - i köket ;)
ordet utsorterat ur SAOL, men hittas säkert i en gammal kokbok...

ett ganska häftigt slut på texten, trots att det annonseras i titeln
du skriver bra, som vanligt!
2012-01-30

  Magica VIP
Jag gillar den, finns något bakomliggande, någon äkthet under ytan.
2012-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden