Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart kommer du...

Jag saknar ditt liv som växer sig starkare för varje dag. Jag saknar din värme som väcker mig till liv och ger mig hopp. Jag vill promenera med dig igen. Jag vill känna dig i mitt ansikte, jag vill ta på din grönska och ligga i din gröna famn. Jag vill leka i ditt ljumma vatten och fyllas av svalors skri.

Jag vet att du kommer dö igen i September.
Men låt oss inte tänka på det nu
för snart är du här, jag kan knappt bärga mig!




Fri vers av OnepieceofAnna
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-30 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OnepieceofAnna