Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är bara likgiltlig

Jag önskar jag kunde skriva igen

men jag tänker inte så mycket längre

det har inte blivit något

något mer än ingenting

sedan det var Wårby, Marlboro och hasch.

När jag var 17år.




Fri vers av OnepieceofAnna
Läst 226 gånger
Publicerad 2013-11-27 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OnepieceofAnna