Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sviken

När man har berättat hur dåligt man mår
När man ber om något,
behöver en vän
så finns den inte där

Den enda man litade på
och trodde skulle finnas
bara tänker på sig själv

när jag bad om en enkel liten tjänst
om att jag inte ville vara ensam
bara en dag
så viftar den bort min desperation med dåliga bortförklaringar
Den har ju redan någon att umgås med
Då behövs inte jag

Jag håller på att gå sönder
Jag är helt förstörd
och så ensam




Fri vers av OnepieceofAnna
Läst 207 gånger
Publicerad 2012-06-08 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OnepieceofAnna