Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är vi framtiden?

[ https://p.twimg.com/AkMOU-lCIAAAR1P.jpg ]

Maktlösa står vi på våra rutor
Som chackgubbar, styrda av andra
Jag har en eld innom mig.
Det brinner i väst
Bomberna faller som skurar

Människor dör
Barn står ensamma
Vem som helst kan trampa fel
och explodera
Skarpa smärtor tar livet av folk
Oskylldiga männikor
som står på fel ställe vid fel tidpunkt

Jag tänker inte stå här och se våran vackra värld brinna upp i hat
Ifall den gör det
så vill jag stolt stå där och säga: "Jag försökte"
Jag är inte så stor och stark
men jag har en vilja av titan när det gäller
med ett stort hjärta och mycket vilja
vill jag rädda världen




Fri vers av OnepieceofAnna
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-30 04:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OnepieceofAnna