Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min döende medsvärmors bön


God natt

"Lord, help me to remember

that nothing is going to happen today

that You and I can´t handle together"


Ett sinne fyllt av frid och ro

en klarsyn av Guds like

en närvaro och kärlekstro

så rädslans makter vike.




Fri vers av walborg
Läst 577 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-01-30 12:53



Bookmark and Share


  Samuel E. Rajeus VIP
Ja "så rädslans makter vike".
Tack för denna dikt.
2012-05-28

  Maria T
En natt fylld av
frid och ro
2012-03-11

  Michaela Dutius
Underbar dikt som berör
2012-02-19

  Suzy med punkterna
Tack för det kärleksfulla lästa
2012-02-13

    maija tuori
Kärlek och värme sprider av Din text ...
2012-02-05

  ULJO
Vad kan man mer säga än att dett är ett mästerverk.
2012-02-04

  aol
du fina diktare och människa, du är bland dom, där alla tårar frusit till små pärlor som kommer att gnistra tusenfalt i jesu hår,
2012-02-04

  Nitram P
Så fina rader! Och så elegant med rimmande konjunktiv!
2012-02-01

  Vici
Mycket starkt rörande
och fint!
2012-01-31

  Lavinia Röd
Trygghet och tillit. Så fint att kunna lämna jordelivet så. Vackert!
2012-01-31

  Bibbi VIP
Grattis till ännu en placering "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!!!
2012-01-31

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av denna fina text!
2012-01-31

  Minkki VIP
Vad fint att det blev en nattdikt av din God natt
2012-01-31

    ej medlem längre
Tack Walborg för denna förtröstansfulla bön och din fina dikt.
Bokmärker
2012-01-30

  Quasimodo
En fin dikt fylld med kärlek och värme, tack!!
2012-01-30

  Minkki VIP
så mycket trygghet de orden ger, känns lite som från Assisi, men är väl inte det. Tack för påminnelsen att vi aldrig är ensamma, hur än det känns. Din vers är fin. Varm kram..
2012-01-30
  > Nästa text
< Föregående

walborg
walborg