Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på en regnbåge jag vandrar fram

skalet av det som skall vara jag
det fallnar och ger inte hela bilden
av mitt sanna jag

själen fördjupar och färgsätter
kroppen som givits mig
jag förvaltar och tar hand om den efter bästa förmåga

jag kan välja att
leva i en zon av olika gråa nyanser

eller

ta steget in i en värld av olika färgspektra
att låta regnbågens nyanserade färgskiftningar
färgsätta min själ och min livsväg

det är lättast att följa med i strömmen
där alla andra tar sig fram

men jag väljer kärlekens
och ljusets väg

jag väljer
mig själv.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-30 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e