Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagen har dagen

Tomma rum nu hyllas
som snart ska fyllas
med kärlekens ljus
och barnens lekfulla bus

Kärlekens bägares kärl
göder nu min själ
oändliga dagar i längtans tårar
nätter fyllda med kalla kårar

En speciell dag snart är här
kärlekens tecken den bär
då alla mina hjärtans dag
kommer att bestämmas av lag

Rätten till pappa ni äntligen får
jag fäller då en kärlekens tår
tillsammans vi återigen är
med min kärlek er framåt jag bär

Starkare nu efter ett helvetiskt lopp
både i sinnet och hela min kropp
Stärkt nu i själ och hjärta
som skapats av kärlekens smärta
















Fri vers av Sokrates
Läst 143 gånger
Publicerad 2012-01-30 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sokrates
Sokrates