Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidsplaner...


Hon sa: Älskar du mig?

(men hon tänkte:

Jag vill ha kärlek. Jag vill att du håller om mig.
Säger att du älskar mig. Att jag är den enda i världen,
att jag är den ljuvligaste kvinnan som vandrat på jorden
och att du vill planera en framtid tillsammans med mig
och att vi ska få många barn...
(åtminstone tre)

Han sa: Jamen, det vet du ju att jag gör.

(men han tänkte:

Suck! Nu börjar hon igen...)

Han sa:

Jag älskar dig... är underbar...leva resten av.... många barn...hus...
bil...hund... sommarstuga...bla...bla...bla....

(han tänkte: visst kommer det en bra långfilm på TV i kväll...)

(hon tänkte:

Hus? Hund? Sommarstuga? Han saknar ju helt
kontakt med verkligheten...det där har vi ju inte råd med...
undrar om han är något att satsa på? verkligen tveksamt...
han lever ju i det blå...))









Fri vers av Stardust VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-30 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP