Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om de hade vuxit


månader senare
orden förde dem återigen samman
båda hade insett vad de betydde
och tiden emellan dem var inte synlig
utan fortsatte där de slutat




Fri vers av aPorcupine
Läst 285 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-30 23:43



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
mycket bra fångat
2012-01-31

  Msann
Så fint skrivet! Och så stor lycka i situationen du beskriver!
2012-01-31

    J. Herward
Renodlat, och allomfattande i minsta format, att du kunde få till det så bra! med bara dessa rader. Det är mästerligt! sedan anser jag inte att det är så noga med stor bokstav och meninguppbyggnad... Det förstör energiflödet som orden formar. En brygga. Applåd :)
2012-01-31
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine